FortyTwoAI:

jouw kreatieve kompaan voor de magie van AI

Wat we doen

Bij FortyTwoAi zijn we meer dan zomaar een bedrijf dat zich bezighoudt met AI en kunstmatige intelligentie. We zijn jouw creatieve kompaan op dit spannende avontuur. Samen zorgen we ervoor dat AI een magische partner wordt in jouw dagelijkse bedrijfsprocessen.

Welkom in een wereld waar AI tot leven komt en jouw organisatie naar nieuwe hoogten tilt. We geloven in de kracht van bestaande AI-tools en -technologieën en we zijn hier om jou te helpen ze op een unieke en creatieve manier in te zetten.

Bij FortyTwoAi begrijpen we dat elk bedrijf een eigen verhaal heeft. Daarom bieden we geen standaardoplossingen, maar maatwerk begeleiding die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. We duiken diep in jouw bedrijfscultuur en brengen de juiste AI-tools naar voren die naadloos aansluiten bij jouw unieke identiteit.

AI is niet alleen een instrument, het is een bron van creativiteit en vernieuwing. Daarom gaan we verder dan alleen technische ondersteuning. We bieden inspirerende sessies en prikkelende workshops waarin we de grenzen van AI verleggen en jouw team uitdagen om buiten de gebaande paden te denken.

Bij FortyTwoAi draait alles om het vrijlaten van jouw verbeeldingskracht. We helpen je om AI te zien als een kunstenaar die nieuwe mogelijkheden creëert, als een visionair die innovatie aanwakkert en als een betrouwbare partner die je bijstaat in elke stap van je reis.

Kies FortyTwoAi als jouw creatieve kompaan en ervaar de magie van AI op een unieke en inspirerende manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betoverend gesprek en ontdek hoe we samen jouw bedrijf kunnen laten schitteren met AI.

Ga ook aan de slag met AI! FortyTwoAI helpt je op weg.

Introductie

de basis

Verken de fascinerende wereld van generatieve AI.

Ontdek de basisprincipes, toepassingen en voordelen van generatieve AI. Ontdek welke rol generatieve AI in jouw organisatie kan innemen.

Lees meer

Deep dive

inspiratie opdoen

Verdiep je in de praktische aspecten van generatieve AI.

Ontdek AI-tools en machine learning en leer hoe je deze effectief kunt inzetten, specifiek in jouw organisatie.

Lees meer

Maatwerk

met AI de vloer op

Gezien wat generatieve AI is en wat het kan? Ga nog verder de diepte in.

FortyTwoAI gaat met jou en je team de diepte in en laat in de praktijk zien hoe tools werken en vooral ook vóór je werken. 

Lees meer

Introductie, maak kennis met AI

de basis van generatieve AI

Zet je 3D-bril op en houd je vast, want we gaan op een spannende expeditie in de verbazingwekkende wereld van generatieve AI. Deze reis is net zo opwindend als een ritje in de TARDIS. Of je nu al bekend bent met de ins en outs van AI, of je bent nog aan het aftasten in deze nieuwe wereld, er is voor iedereen wel iets te ontdekken.

In deze fascinerende sessie graven we diep in de kernconcepten van generatieve AI, de diverse toepassingen en de voordelen die het biedt voor allerlei organisaties. We illustreren hoe generatieve AI kan worden ingezet om te innoveren en te optimaliseren – van het genereren van creatieve content tot het anticiperen op toekomstige trends en patronen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je de kracht van generatieve AI kunt benutten om je doelen te bereiken? Dan is deze sessie je eigen ‘flux capacitor’ – het cruciale onderdeel van de DeLorean uit Back to the Future. Kom te weten hoe je generatieve AI kunt inzetten om je strategieën naar het volgende niveau te teleporteren, net zoals de Doctor zijn avonturen naar nieuwe dimensies tilt in zijn TARDIS.

Deep dive in generatieve AI

doe inspiratie op hoe generatieve AI jou verder brengt

Pak je virtuele rugzak, want in deze sessie gaan we samen op avontuur door het intrigerende landschap van de praktische toepassing van generatieve AI. Net zoals een ontdekkingsreiziger die een nieuw continent betreedt, begrijp je dat het integreren van generatieve AI in je dagelijkse werk je kaart is naar efficiëntie, personalisatie en een voorsprong op de rest.

Deze sessie is geen simpele wandeling door het park, maar een intensieve trektocht door de wildernis van generatieve AI-tools en -platformen die tot je beschikking staan. We laten je zien hoe je deze krachtige instrumenten effectief kunt inzetten. We graven diep in geavanceerde onderwerpen die net zo complex zijn als een doolhof.

Leer hoe je je eigen ontdekkingsreis in generatieve AI kunt beginnen. Deze sessie is voor iedereen die klaar is om hun kompas te pakken en de kracht van generatieve AI te benutten om hun resultaten naar onbekende hoogtes te stuwen, net zoals Indiana Jones zijn weg vond naar verborgen schatten.

Word een pro in prompting

leer hoe je met de juiste prompt het beste resultaat behaalt

Pak je notitieblok, want in deze inleidende training verkennen we samen de wereld van prompting. Net zoals een beginner die zich op nieuw terrein begeeft, realiseer je je dat het leren van de basics van prompting je pad naar een optimale output opent.

Deze training is niet zomaar een vluchtige kennismaking, maar een zorgvuldige introductie tot de basistechnieken en -hulpmiddelen van prompting die voor je klaarstaan. We tonen je de eerste stappen om deze methoden effectief te benutten. We richten ons op fundamentele concepten, helder en begrijpelijk gepresenteerd.

Zet de eerste stap in je avontuur met prompting. Deze training is ideaal voor iedereen die enthousiast is om de basisprincipes te leren en de kunst van prompting te ontdekken, net zoals een leerling die zijn eerste bladzijde opent naar een wereld vol kennis.

Maatwerk

ga de diepte in met generatieve AI

Een sprankje van de generatieve AI-magie direct op je werkplek willen ervaren? Met maatwerk is dat geen probleem. FortyTwoAI komt bij jou op locatie en werkt samen met jou en je team om de kansen en mogelijkheden te onthullen die voor jouw bedrijf relevant zijn. In een kwestie van uren onthullen we welke tools er zijn, hoe ze functioneren en welke strategieën je bedrijf daadwerkelijk kunnen transformeren.

Een op maat gemaakte benadering betekent dat we de handen ineenslaan met jou en je collega’s. We focussen op de tools die cruciaal zijn voor jouw afdeling of bedrijf en demonstreren hoe je deze instrumenten kunt inzetten in je dagelijkse werk. Het is als het leren van de trucs van een filmmeester, maar dan toegespitst op jouw professionele omgeving.