Oracle kondigt AI-diensten aan voor bedrijven

Door: Jaap

19 juni 2023

Nieuws

Techreus Oracle, die je waarschijnlijk kent van die slimme databases en handige cloudoplossingen gaat de koppen bij elkaar steken met Cohere om native AI-diensten te ontwikkelen. Dit betekent dat bedrijven binnenkort hun processen kunnen automatiseren, hun beslissingen kunnen verbeteren en hun klantenservice kunnen opfleuren.

En dat is niet het enige. Volgens Oracle zullen Deze nieuwe diensten worden gebouwd op Oracle’s eigen Cloud Infrastructuur, zullen deze veilig zijn en prestaties leveren. Ze zullen zelfs waarde toevoegen aan bedrijven door hen in staat te stellen AI gemakkelijk in hun processen te integreren.

“Cohere zal de grote breinen zijn achter deze AI-modellen. Ze gaan ze trainen, bouwen en implementeren op onze Cloud Infrastructuur”, aldus Clay Magouyrk, de big boss van Oracle’s Cloud Infrastructuur. “Dit betekent dat onze klanten hun eigen gegevens veilig kunnen gebruiken om hun eigen specifieke modellen te trainen en te implementeren op onze top-notch AI-infrastructuur.”

Dit is zeker een spannende ontwikkeling en het laat weer eens zien dat Oracle altijd aan het zoeken is naar manieren om te innoveren en voorop te blijven lopen in de techwereld. Dus houd je ogen open, want Oracle en Cohere staan op het punt om wat serieuze AI-golven te maken!

Cohere

Cohere is een bedrijf dat bekendheid heeft verworven als een toonaangevend platform voor kunstmatige intelligentie in de zakelijke wereld. Met hun expertise in het ontwikkelen van geavanceerde AI-modellen hebben ze bijgedragen aan het verbeteren van besluitvormingsprocessen en operationele efficiƫntie in allerlei organisaties. Ze hebben een speciale focus op het trainen van grote taalmodellen, die in staat zijn om natuurlijke menselijke taal te begrijpen en te genereren.